Nog nooit gewindsurft? Dan moet je deze zomer bij ons zijn! Tijdens de zomervakantie draait onze windsurfschool twee maanden op volle toeren en staat ze open voor iedereen.

In juli & augustus richten wij onze zomersurfkampen in. Met aangepast & recent surfmateriaal kunnen jongeren vanaf 10 tot 16 jaar leren windsurfen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze monitors; allen in het bezit van hun diploma ‘initiator windsurfen’ of hoger.

WSC Alleman is door Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV) erkend als surfschool, met een bijkomende vermelding voor onze jeugdwerking! Wij zijn daardoor tevens internationaal erkend door de I.S.S.A. (International Sailing Schools Association). Het kwaliteitslabel van WWSV houdt in dat de windsurfschool beantwoordt aan een hele resem voorwaarden op het vlak van veiligheid, surfmateriaal, accommodatie, cursusmateriaal, verzekeringen,scholing van de lesgevers, enz.

Na een cursus van een week hebben de meeste kandidaten voldoende ervaring om alleen te kunnen surfen. De cursussen worden georganiseerd van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Wij voorzien opvang vanaf 08:25 uur tot omstreeks 17:30 uur.

Zomersurfkamp - Overzicht

   Van Maandag tot en met Vrijdag
   Les van 09h00-12h00 en van 13h00-16h00
  Opvang van 08h25 - 17h30
  Behalen Basis Windsurfen of Evolutie1 en brevet WWSV

Wat moet ik zelf meebrengen

   Zwemkledij en een handdoek
   Surflaarsjes (oude sportschoenen zijn ook geschikt)
  Lunchpakket!
   Kopie van je identiteitskaart
   Eventueel eerder behaalde diploma's
   Zonnecrème en/of zonnebescherming (pet/hoedje/...)