Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde windsurf, SUP en/of windfoil lesgevers. Sollicitaties mogen doorgestuurd worden naar surflessen@wsc-alleman.be!

Initiator

Een initiator opleiding omvat het eerste niveau van training geven. Door het volgen van deze module leert de cursist, naast de algemene doelstellingen, de basistechnieken aanleren aan beginnende windsurfers. In het opleidingsstramien initiator Windsurfen vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

Aspirant Initiator

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met windsurftraining te geven in onze club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever les geven aan beginners. Bovendien kan je ook bepaalde vrijstellingen halen voor de initiator-cursus.

De cursus vindt plaats tijdens één weekend waarin 16 uren les wordt gegeven. De lessen zijn praktijk gericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.
In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle stempels van het basisdiploma eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen moeten behaald zijn!