Alleman - Lidmaatschap

Om gebruik te kunnen maken van ons watervlak en onze accommodatie dien je lid te zijn van onze surfclub. Door lid te worden van onze vereniging ben je automatisch aangesloten bij Wind en Watersport Vlaanderen (WWSV), de enige door Sport Vlaanderen erkende federatie voor de zeil- en windsurfsport. D.w.z. dat je door aansluiting bij onze club ook automatisch lid bent van de WWSV en geniet van een verzekering tegen schade aan derden, dit zowel op binnenwater als op zee, zowel in clubverband als privé.

In ruil voor je lidgeld krijg je dan wel heel wat terug: je mag deelnemen aan alle clubactiviteiten, je bent verzekerd en op sommige surfactiviteiten kan je gratis clubmateriaal gebruiken alsook zorgen wij, in bepaalde gevallen voor het vervoer van materiaal. Ook kan je aan een zeer democratische prijs gebruik maken van windsurf- en SUP boards.

Met het ALL-IN lidmaatschap kan je het hele jaar door surf- en supgerief gebruiken op de club zonder een extra financiele toelage. Het gebruik de wingfoil zit niet in dit lidmaatschap. Hiervoor hanteren we de prijzen die worden aangerekend aan onze standaard leden.

Waarom vragen wij lidgeld?

Het ter beschikking stellen van het watervlak en bijbehorende accommodatie en onze leden verzekeren tegen sportletsels vergen van de club financiële investeringen. Daarom vragen we onze leden om lidgeld te betalen. Het watervlak mag enkel betreden worden door leden van de club. Wij bieden ook dagkaarten aan.

Tarieven

Korting

Hoewel wij ons uiterste best doen om ons lidgeld zo laag mogelijk te houden beseffen wij ook dat deze bedragen, door omstandigheden, toch nog te duur kunnen zijn. Verschillende ziekenfondsen bieden echter kortingen op lidgelden van sportclubs aan, maak er gebruik van. Meer info bij je ziekenfonds.

Personen met een beperking die aangesloten zijn bij Recreas Watersport krijgen korting op ons lidgeld. Hiervoor dien je een aanvraag in te dienen via ons contactformulier.

Word Lid

Word lid van onze surfclub en geniet van unieke voordelen!!