Suppen - Ervaar de vrijheid op het water

De nieuwste variant binnen de surfsporten is de SUP. De wat? De surfplank waarmee je rechtstaand met een lange peddel vaart. Het idee ontstond in Hawaï, waar golfsurfers de golven tegemoet peddelden om ze dan in volle vaart af te rijden. De sport is nu helemaal in en zelf de grootste sterren laten er zich toe verleiden.

De meeste strandclubs maar ook heel wat clubs op binnenwateren bieden de sport aan op windloze en golfloze dagen. De sport is erg toegankelijk. De grote planken zijn erg stabiel en het is heerlijk om rechtstaand trucks te doen of er op volle snelheid mee vandoor te gaan.

SunsetSUP

Spendeer jij ‘s avonds liever tijd op het water met vrienden, familie of collega’s in plaats van voor je tv te hangen? Dan zijn onze tweewekelijkse sunset SUP sessies zeker iets voor jou. De sessies gaan door van 19h30 tot 22h00 en starten met een korte SUP-initiatie alvorens je op het water gaat.

De activiteit is onderhevig aan de weersvoorspellingen. We verwittigen de deelnemers twee dagen op voorhand indien het weer ons niet toelaat om de Sunset SUP te laten doorgaan.

IkSUP

Nog nooit gesupt? Dan is deze initatiecursus ideaal voor jou! Zet je eerste stappen op het water met onze IkSUP groepslessen en leer in 3 uur tijd de basistechnieken van deze fijne sport.

   Doelgroep: beginner
   Zelf meebrengen: Surfschoentjes of oude (sport)schoenen die nat mogen worden, zwemkledij en een handdoek

Priveles

Heb je nog nooit gesupt? Geen probleem, tijdens een privéles leren we je omgaan met een SUP en peddel en geven we alle nodige uitleg om daarna zelfstandig het water op te gaan. Een privéles is steeds te boeken voor een minimum van 2 uur. Onderstaande tarieven zijn ook van toepassing voor teambuildings voor bedrijven en verenigingen.

   Doelgroep: (absolute) beginner
   Boeking: surflessen@wsc-alleman.be

Prijs /uur
Individueel
€ 30
Per 2
€ 25
Per 3
€ 20
Per 4 of meer
€ 15

Groepsinitiatie

Een groepsinitiatie is de ideale instap naar het watersporten en is plezier gegarandeerd! Het groepstarief is een voordeeltarief dat kan geboekt worden voor kinderverjaardagsfeestjes (-16 jaar), door jeugdbewegingen en voor sportdagen georganiseerd door scholen, steden en gemeentes.

   Doelgroep: scholensportdagen, gemeenten, VZW's en feestjes
   Boeking: surflessen@wsc-alleman.be

3u SUP/Windsurf
Prijs
1 - 8 personen
€ 100
9 - 13 personen
€ 130
14 - 18 personen
€ 150
19 of meer
op aanvraag