SUP-Aware.com

Sup-aware.com

– To be surrounded by nature, to soothe and strengthen body and mind, to be aware-

Heb je ook wel eens het gevoel dat alles als een sneltrein voorbij raast en je even op de pauzeknop wil duwen? Misschien wil je gewoon even een momentje van rust, een moment voor jezelf los van alle verwachtingen, verplichtingen en prikkels om je heen. Misschien klinken er wel al alarmbelletjes om het rustiger aan te doen.

 

De SUP & RELAX WORKSHOP is een ideale pauzeknop. Het is een fijne activiteit om even alle beslommeringen en stress van je af te zetten, de dag op een ontspannen manier af te ronden. Een ideaal rustmomentje voor jezelf, genietend van de natuur en het water.

 

Je krijgt de SUP basisvaardigheden mee én we ervaren rust en ontspanning tijdens een aantal relaxatieoefeningen op de SUP. Deze beleving op het water biedt een extra dimensie, dat tikkeltje meer. Het stress reducerende en mediterende effect zijn namelijk gekende voordelen van SUP. 

 

Stand Up Paddling is toegankelijk voor een breed publiek. Je hoeft hiervoor geen fervente (water)sporter te zijn. We leren de basisvaardigheden van SUP aan op jouw tempo.

Voor deze SUP Aware beleving werken we met kleine groepen (maximum 8 deelnemers). Plaatsen zijn dus beperkt.

Praktische info: https://sup-aware.com/

Wil je graag een eigen workshop samen met collega’s, familie of vrienden? Neem zeker contact op en we leggen onze agenda’s samen!

Ook individuele sessies zijn mogelijk. SUP aware biedt professionele begeleiding en ondersteuning in het vinden van rust in het hier-en-nu, in het omgaan met dagelijkse stress, in het verhogen van zelfbewustzijn. Er worden handvaten aangereikt bij stress gerelateerde problemen. Naargelang je noden, worden op het water technieken in onder meer relaxatie, ademhaling, mindfulness en focussing geoefend.

Bezoek de website of facebook pagina van SUP Aware voor meer info en misschien zien we elkaar wel op het watervlak van Hombeek.
Heidi Luypaert
sup-aware.com