G-Windsurfen

Windsurfclub Alleman vzw en G-Windsurfen (voor personen met een beperking)

G-Windsurfen en G-Suppen

Omdat wij van mening zijn dan IEDEREEN de kans moet krijgen om te windsurfen sloten wij in 2013 een samenwerkingsverband af met Recreas Watersport vzw. RECREAS staat voor RECREatief Aangepast Sporten. Recreas organiseert reeds sedert 1991 de Europese surfweek voor personen met een beperking, een uniek initiatief waarbij onder meer rolstoelgebruikers en blinden leren windsurfen.

 

Leden van Recreas Watersport kunnen bij ons tegen terecht voor het uitoefenen van hun geliefkoosde hobby, omwille van het samenwerkingsverband kan dit bij ons aan een verminderd tarief.

 

Ook organiseren wij samen met Recreas Watersport ieder jaar minstens 1 G-Windsurfdag. Op deze dag kunnen geïnteresseerden gratis komen G-Windsurfen. Bekijk onze kalender voor de juiste data en neem een kijkje op de website www.recreaswatersport.be. Ook zorgt onze club ondersteuning op de Europese Surfweek en op andere activiteiten van Recreas Watersport (begeleiders, veiligheidsboot, …).

 

Je kan komen windsurfen of suppen wanneer je maar wil, heb je echter nood aan een (extra) begeleider dan kan dit, tijdens onderstaande momenten:

 

    • Elke 2de en 4de zondag van de maand van 14 tot 16u.
    • In de zomervakantie mogelijkheid om dagelijks te oefenen.