COVID-19: Overzicht huidige regels + aanpassing voor vrijdag, zaterdag & zondag (7, 8 & 9 augustus 2020)

Hieronder een overzicht van de geldende covid-19 regels geldende op het domein van onze surfclub:

1) op het domein is het verplicht om een mondmasker te dragen. Zowel op het terras als in de loods en het sanitair gedeelte. Indien je zittend iets consumeert op ons terras dan kan het mondmasker uit, ook wanneer je aan het sporten bent (Windsurf of SUP) dan kan het mondmasker uit.
2) Iedere bezoeker, zowel sporters als terrasbezoekers, dienen zich te registreren in ons clubhuis.
3) Hou zeker voldoende afstand en vergeet niet regelmatig je handen te wassen of te ontsmetten. Wij voorzien op verschillende plaatsen alcoholgel.
4) Kleedkamers worden opnieuw gesloten, dit om conform te zijn met de “Wijziging van de politieverordening betreffende de maatregelen in de strijd tegen het corona COVID-19 virus in provincie Antwerpen’ van 5 augustus 2020

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 augustus, gelden er verstrengde maatregelen ter bestrijding van de covid-19 pandemie. Alvast bedankt om deze te respecteren.
1) We hanteren een maximum aantal van 50 personen op ons domein dit op zowel zaterdag als zondag.
2) Materiaal huur is deze dagen, uitzonderlijk, enkel voor leden dit om zo een overbevolking op ons domein te vermijden. Tijdens deze dagen is het, uitzonderlijk, ook niet mogelijk om lid te worden.

We betreuren deze maatregelen te moeten nemen maar, uiteraard, gaat de volksgezondheid boven alles. Hou het veilig en drink voldoende water in deze warme periode.


(Bron persbericht: https://bit.ly/39YePwA)